Bedrijfsprofiel Missie, Visie en Kernwaarden Facts & Figures Onze Afdelingen Kwaliteit Engineering Inkoop Productie Logistiek Techniek Training Onze Mensen Disclaimer Algemene Voorwaarden
U bent hier: Home >> Over Dutron >> Onze Afdelingen

Kwaliteit

De kwaliteit van onze dienstverlening is een van de belangrijkste pijlers waarop het succes van Dutron is gebouwd. Vandaar dat we de controle op onze kwaliteit dan ook zeer serieus nemen. Al bij de oprichting van ons bedrijf hebben een afdeling kwaliteit in het leven geroepen met als belangrijkste taak onze kwaliteitsniveaus aan te geven en te bewaken. Door de jaren heen is deze afdeling met het bedrijf en haar klanten meegegroeid en vandaag de dag maakt de afdeling kwaliteit dan ook gebruik van de moderneste hulpmiddelen en technieken om processen en procedures te kunnen bewaken. Deels zijn deze technieken en hulpmiddelen, gebaseerd op onze jarenlangen ervaring, in huis ontwikkeld. Uiteraard zijn wij al jaren ISO gecertificeerd.
 


Onze afdeling kwaliteit staat dan ook garant voor de hoge kwaliteitseisen die onze klanten van ons vragen en die wij onszelf bij onze activiteiten opleggen. Vanaf het in samenspraak opstellen en afstemmen van een kwaliteitsinspectie-plan tot en met de eindinspectie van de geassembleerde goederen: onze kwaliteitsmensen zorgen ervoor dat de met u gemaakte afspraken worden nagekomen. En mocht er onverhoopt toch iets niet goed zijn gegaan, dan zorgen zij ervoor dat een en ander zo snel mogelijk wordt gecorrigeerd en verbeterd. Geen product verlaat ons terrein voordat de afdeling kwaliteit haar fiat heeft gegeven.

Dutron, kwaliteit

 

 

Producten

Kabelbomen
Technische Assemblages
Diensten

Process Engineering
Inkoop
Assemblage
Verpakken
Logistiek
Kwaliteitscontrole
Onderdelen sorteren
Markten

Machine bouw
Apparaten bouw
Verlichting
Electrotechniek
Spuitgiet Industrie
Klimaatbeheersing
Automobiel Industrie
Telecommunicatie
Over Dutron

Bedrijfsprofiel
Missie, Visie en Kernwaarden
Facts & Figures
Onze Afdelingen
Onze Mensen
Disclaimer
Algemene Voorwaarden
Nieuws

Events
Archief
Contact

Contact Formulier
Routeplanner