Events Archief
U bent hier: Home >> Nieuws >> Archief

DUTRON WINT DE EXCELLENT QUALITY ORGANIZATION AWARD 2009

29 Juni 2009: Bureau Veritas Certification heeft de Poolse vestiging van Dutron de titel van “Excellent Quality Organization” toegekend. Deze prestigieuze prijs word jaarlijks uitgereikt aan die organisatie in Polen die beter presteert dan alle andere ISO gecertificeerde organisaties op het gebied van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Dutron is daarmee de vierde organisatie in Polen die deze titel mag voeren....

Deze prijs is eerder gewonnen door Regional Processing Center of Bank Handlowy w Warszawie S.A (City Bank), Citroen Polska Sp. z o.o. en Brewery Leżajsk, Grupa Żywiec S.A (Heineken).

Ralph van Beusekom, algemeen directeur Dutron, is erg verheugd met deze prestatie. “Vanaf de dag dat wij onze activiteiten in Polen zijn gestart, nu zo’n 20 jaar geleden, hebben kwaliteit en kwaliteitsmanagement bij ons altijd voorop gestaan. Wij zijn als organisatie dan ook reeds lange tijd ISO gecertificeerd. Het steeds maar weer verbeteren van de kwaliteit van het werk voor onze klanten is dan ook de hoeksteen van onze organisatie. Dat wij nu door Bureau Veritas Certification in Polen zijn uitgeroepen tot “Excellent Quality Organization” zien wij als een erkenning voor onze inspanning en een groot compliment aan al onze 600 medewerkers die zich hiervoor dagelijks inzetten”.

 

Excellent Quality Organization Award 2009

Ralph van Beusekom, general manager Dutron,
 ontvangt de 2009 Excellent Quality Organisation Award

uit handen van mevrouw Marta Naumuwicz,
directeur van de Poolse vestiging van het Bureau Veritas Cerification.

 

Over Dutron
Dutron is een Nederlandse organisatie met een grote assemblage faciliteit in Srem, Polen. Als organisatie zijn wij gespecialiseerd in technische assemblages voor onder meer de automobiel industrie, de telecom sector en consumenten goederen. Onze klanten variëren van wereldmarktleiders in hun sector tot kleine, vaak gespecialiseerde, organisaties.

Met het werk dat we onder meer voor deze grote klanten doen hebben we veel geleerd over kwaliteit, betrouwbaarheid en efficiency. Tegelijkertijd zijn we, als relatief klein bedrijf, in staat flexibel en snel te opereren. Deze eigenschappen zorgen ervoor dat we onze kwalitatief hoogwaardige dienstverlening tegen een zeer concurreerde prijs aan kunnen bieden. En dat niet alleen voor grote opdrachten maar juist ook voor kleinere, meer toegesneden, producties. Ons motto is dan ook niet voor niets: “Big enough to Cope, Small enough to Care”.

Over  Bureau Veritas
Sinds haar oprichting in 1828 heeft Bureau Veritas haar erkende expertise voortdurend uitgebouwd op het gebied van conformity assessment (het voldoen aan (inter)nationale wet- en regelgeving op basis van (inter)nationale certificatie- en inspectienormen en standaarden). De activiteiten van Bureau Veritas richten zich primair op de aandachtsgebieden kwaliteit, veiligheid, gezondheid, milieu en maatschappelijk verantwoord ondernemen.
Het wereldwijde netwerk van Bureau Veritas is opgebouwd uit regionale en lokale vestigingen van waaruit opdrachtgevers worden bediend met een uitgebreid pakket van dienstverlening dat ondermeer metingen, inspecties, validaties, certificering, testen, classificatie, (technisch) advies en training omvat. Voor meer informatie over Bureau Veritas kijk op: www.bureauveritas.com


terug
Producten

Kabelbomen
Technische Assemblages
Diensten

Process Engineering
Inkoop
Assemblage
Verpakken
Logistiek
Kwaliteitscontrole
Onderdelen sorteren
Markten

Machine bouw
Apparaten bouw
Verlichting
Electrotechniek
Spuitgiet Industrie
Klimaatbeheersing
Automobiel Industrie
Telecommunicatie
Over Dutron

Bedrijfsprofiel
Missie, Visie en Kernwaarden
Facts & Figures
Onze Afdelingen
Onze Mensen
Disclaimer
Algemene Voorwaarden
Nieuws

Events
Archief
Contact

Contact Formulier
Routeplanner